Flexy Forte 30 Tablets

L2,579

Flexy forte është një suplement ushqimor me Glukozaminë, Kondroitinë, Metilsulfonilmetani (MSM) Boswellia dhe vitaminë D3 që përdoret për mirëmbajtjen dhe funksionin e nyjeve. Glukozamina dhe Kondroitina ndihmojnë në formimin e acidit hialuronik në kartilagje dhe ndihmojnë në trajtimin e osteoartritit. MSM ndihmon në funksionin e mirë të tendinave, kartilagjeve, lëkurës dhe kockave. Bima e Boswellia-s ka veti të mira antiinflamatore.Vitamina D3 luan një rol të rëndësishëm në zhvillimin e kockave dhe ruatjen e strukturës së tyre.