Sale

Floradix Alpenkraft Syrup 250ml

L1,341

Alpenkraft eshte nje shurup bimor, i cili permban ekstrakte dhe distilate te shume bimeve te dobishme si dhe mjalte dhe ekstrakt malti te paster

Bimet e perzgjedhura me kujdes dhe perberesit e perdorur ne prodhimin e Alpenkraft e bejne kete shurup posacerisht te dobishem per njerezit te cilet jane ne kontakt me ndotesit irritues sic jane tymi i duhanit, pluhuri apo gazrat industrial