Floragyn 6 Ovula

L1,396

Per trajtimin e vaginitit dhe disbiozes vaginale.

Perdorimi

1-2 ovula ne mbremje, pas pastrimit te zones intime

 

Permban

Lactobacile dhe Bifidobaktere te liofilizuar, Acid Laktik