Sale

Froika Flamosin Cream

Original price was: L1,490.Current price is: L1,341.

Përbërësit bazë

Acid hialuronic – veprim hidratues ,antioksidant dhe rigjenrues
D-Panthenol,
Allantoin,
Glycerretinic Acid dhe
B-Carroten kujdesen për lëkurën dhe ndihmon në formimin dhe funksionimin e lëkurës.
Krem FLAMOSIN është mbrojtës dhe zbutës,hidratues dhe qetësues i lëkurës ë dëmtuar (djegiet,djediet nga dielli,inflamimet ,irritimet )

Produkt Hipoallergjik- Testuar klinikisht.

Additional information

Brand: