Sale

Froika Sal Wash

L1,584

Sapun i Lëngshëm për Lëkurë me Akne, i pasur  me Acid Salicilik 2%
Detergjent larës i specializuar që ndihmon lëkurën e yndyrshme të prirur ndaj akneve të balancojë hipersekretimin e sebumit.
Pastrimi i thellë që ofron ndihmon në largimin e qelizave të vdekura dhe papastërtive që bllokojnë poret, ndërkohë që pastrimi i butë i bazës nuk shkakton tharje apo acarim.
Indikohet në kombinim me medikamente për trajtimin e akneve të rënda cistike ose rosacea”.

Additional information

Brand: