Sale
SKU: KE2675

Gerard’S 3D Prebiotic Booster

L1,611

Një serum me ​​efekt lifting: aktivizon rinovimin e qelizave, riparon në çast dhe kompakton indet e dëmtuara nga koha. D Prebiotic Booster kombinon një teknologji ekskluzive kozmetike foto-restorative, e cila përmirëson vetitë reflektuese të lëkurës, me një sistem polisaharidesh bimore dhe peptide biomimetike të gjeneratës së fundit për një efekt të jashtëzakonshëm forcues dhe lifting.

Additional information

Madhësia:
Brand: