Sale
SKU: KE2676

Gerard’S Bi Phase Struccante Bifase A Ph Ortodermico

L3,051

Heqes make-up bifazik

Pastrues dyfazor make-up për të hequr butësisht të gjitha gjurmët e papastërtive, duke respektuar pjesët më delikate të syve dhe buzëve.

Additional information

Madhësia:
Brand: