Sale
SKU: KE2721

Gerard’S Eau Thermale Spray

L1,791

Uje termal qetesues dhe freskues

Ujë termal i pasur me mikroelemente termike, vitamina dhe aminoacide. Aleat i shkëlqyeshëm për freskimin, rihidratimin dhe rimineralizimin e lëkurës së fytyrës dhe trupit, rivendosja e ekuilibrit hidrolipidik dhe qetësimi i skuqjeve dhe acarimeve të vogla. Falë pranisë së 5% alga deti Wakamè që vepron me osmozë duke përcjellë vetitë e tij antioksidante dhe pastruese drejtpërdrejt në qeliza, është një burim i çmuar i mirëqenies dhe vitalitetit për lëkurën.

Additional information

Madhësia:
Brand: