Sale
SKU: KE2679

Gerard’S Ischia Crema Solare Viso-Corpo Spf30

L3,141

Krem me mbrojtje spf 30 per fytyren dhe trupin

Struktura e tij e lehtë e lëngshme siguron mbrojtje rezistente ndaj ujit me spektër të gjerë UVA-UVB, për nxirje rrezatuese, uniforme dhe afatgjatë në të njëjtën kohë. Formula inovative Sea & Skin Friendly është pa përbërës dhe filtra që konsiderohen të dëmshëm për lëkurën dhe ekosistemin detar, për të ofruar mbrojtje maksimale në mënyrën më miqësore me mjedisin e mundshëm. Veprimi i jashtëzakonshëm antioksidues dhe hidratues jepet nga Hydropuntil, një përbërës aktiv i çmuar i nxjerrë nga gjethet siciliane Fico d’India.

Additional information

Madhësia:
Brand: