Sale
SKU: KE2680

Gerard’S Panarea Spf50+ Viso

L2,601

Krem me mbrojte spf 50 per te gjitha tipet e lekures

Krem special për fytyrën 50 me një formulë inovative miqësore me detin dhe lëkurën, pa përbërës dhe filtra të konsideruar të dëmshëm për lëkurën dhe ekosistemin detar.

Additional information

Madhësia:
Brand: