Sale
SKU: KE2671

Gerard’S Puresense Emulsione Purificante Viso Effetto Mat

L1,791

Pastron dhe barazon lëkurën, duke e çliruar atë nga papërsosmëritë dhe një efekt shkëlqyes. Përzierja e jashtëzakonshme e përbërësve aktivë efektivë eksfolues e bën emulsionin pastrues PURESENSE zgjidhjen e përsosur ditore kundër njollave të lëkurës.

Additional information

Madhësia:
Brand: