Sale
SKU: KE2669

Gerard’S Puresense Gel Detergente Viso Per Pelle Mista O Impura

L2,241

Xhel për pastrimin e fytyrës kundër papërsosmërive të lëkurës, lëkurës së zbehtë, strukturës së parregullt, poreve të zgjeruara, puçrrave dhe komedoneve.

Additional information

Madhësia:
Brand: