Sale
SKU: KE2672

Gerard’S Puresense Siero Viso Opacizzante Per Pelle Mista O Impura

L3,051

Serum per lekura mikse dhe me imperfeksione

Serum inovativ kundër plakjes për fytyrën me një efekt tensor. Parandalon dhe korrigjon shenjat e plakjes së parakohshme, si rrudhat e vogla dhe dobësinë, duke i rikthyer lëkurës elasticitetin dhe qëndrueshmërinë. Falë kombinimit të dy komplekseve inovative të algave të kuqe dhe mikroalgave Havaiane, serumi i fytyrës kundër plakjes Soysoy Jaluractive mbron të gjitha llojet e qelizave nga stresi oksidativ dhe dëmtimi i foto-plakjes të shkaktuar nga rrezet UVA, UVB, IR.

Additional information

Madhësia:
Brand: