Sale
SKU: KE2681

Gerard’S Sleepy Mood Maschera Viso Notturna Ad Azione Ultra Rigenerante

L351

Maske nate per fytyren

Maskë bukurie me një efekt qetësues dhe gjallërues, në gjendje të fshijë shenjat e lodhjes dhe t’i japë lëkurës tuaj një jetë të re.

Additional information

Brand: