Sale

Ginexid Schiuma

L1,260

Lares intim i jashtem

Shkume pastruese(lares) gjinekologjike, me ph 4.5 per higjenen e perditshme, per patologjite bakteriale ose mykotike. Nuk permban surfaktante dhe suportohet mire nga lekura edhe ne perdorim te zgjatur. Ideal per te gjitha situatat me rrezik infektimi si ne pishina, plazhe, shtatzani, pas marredhenieve seksuale.