Sale
SKU: ginkgomax

GinkgoMax Esi 30tableta

L927

Suplement ushqyes i cili ndihmon ne permiresimin e qarkullimit te gjakut, te kujteses dhe funksioneve konjitive

Perdorimi

1 tabelte ne dite e shoqeruar me shume uje.

Additional information

Brand: