Glaveral 20mg Omeprazol Help Pharmaceutical

Ky produkt nuk eshte per shitje online.

Distributor – FarmaNet Albania

Përmbajtja: Omeprazol, kapsula me veshje enterike 20mg.

Indikacione:
• Ulcer duodenale. Ulcer beninje gastrike.
• Në kombinim me regjime antibakteriale të përshtatshme për crrënjosjen e Helicobacter Pylori.
• Refluks gastroezofageal.
• Sindromi Zollinger – Ellison.
• Profilaksi e aspirimit të acidit gastrik gjatë anestezisë së përgjithshme.
• Trajtim dhe parandalim i ulcerës gastrike dhe duodenale qe lidhet me përdorimin e barnave antiinflamatore jo-steroidale (AIJS).
Dozimi dhe përdorimi: Doza e rekomanduar është 20-40 mg Glaveral në ditë për një periudhe 2-4 javë.
Kundërindikacione: Mbindjeshmëri ndaj omeprazolit ose ndonjë përbërësi tjetër.
Paketimi: Kuti x 14 kapsula.

Additional information