GluCond 15 Ampula Dietmed

L3,380

Nyje dhe kërce të shëndosha me Glukozaminë, Kondritin dhe Vitamin C.💯
Glukozamina dhe Kondroitin gjenden në kërcet e vendosura në nyje midis eshtrave. Ndërsa plakemi, rezervat e glukozaminës dhe kondroitinit zvoglohen dhe kjo krijon dhimbje, enjtje dhe simptoma të tjera.
GluCond përpos glukzaminës dhe kondroitinës, siguron edhe Vitamin C për të mbështetur mirëmbajtjen e nyjeve të shëndetshme.