SKU: PH0033

Hair Skin Nails Power Of Nature

L2,000

Suplement ushqimor që përdoret në rastin e rënies së flokëve dhe problemeve më thonjtë dhe lëkurën. Nuk përmban sheqer, gluten, laktozë dhe konservantë.

Përmban: Vitaminë C 100mg • MSM 100mg • L-Cysteinë 60mg • L-Methioninë 60mg • Esktrakt meli 50mg • Silic 50mg Vitaminë E 20mg • Acid pantotenik 20mg • Zink 10mg • Bakër 2mg • Biotinë 100mg • Selenium 50mg. Dozimi dhe përdorimi: 1 kapsulë në ditë pas ushqimit ose sipas rekomandimit të mjekut.

Additional information

Madhësia:
Brand: