Pharmasept Heliodor Baby Cream Spf 50

L2,650

Pharmasept – Heliodor Baby Sun Cream ( 50+)

Krem kundër diellit me mbrojtje të lartë për fytyrën, qafën dhe duart, me filtër 100% natyral i përbërë nga oksidi i zinkut në formë jo-nano, i cili nuk shkakton fotoalergji dhe fototoksicitet.

Vepron menjëherë pas aplikimit, ka formulë të biodegradueshme, teksturë të lehtë për aplikim të lehtë, nuk lë shenja të bardha, është ultra rezistent ndaj ujit dhe djersës. Mbrojtja nga dielli e gamës heliodor bazohet në filtrin 100% natyral të oksidit të zinkut, i njohur si një filtër dielli shumë i sigurt edhe për lëkurën më të ndjeshme. Ofron mbrojtje me spektër të gjerë kundër rrezeve të dëmshme (UVA, UVB, IR dhe dritë blu).

Veprim hidratues: Acidet yndyrore omega-3 dhe omega-6 dhe vitamina E në kombinim me farat vajore derivatet ofrojnë veprim shtesë hidratues, kontribuojnë në elasticitetin e lëkurës dhe maksimizimin e lëmimit.
Veprim qetësues: Vajrat e kamomilit dhe kalendulës ofrojnë veprim qetësues për lëkurën.
Formula e biodegradueshme: Kremi i diellit ka formulë të biodegradueshme e cila kontribuon në reduktimin e ndotësve në dete dhe oqeane.
Pa filtra kimikë UV, dioksid titani, vaj mineral, vaj, dyll parafine, silikone, alkool, kunj, parabenë, fenoksietanol.
Eko-paketim: Paketimi i kremit ka një origjinë organike prej kallam sheqeri dhe është 100% i ricikluar, duke reduktuar kështu gjurmën mjedisore të produktit.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni në mënyrë të barabartë në vendet si në veshët, ballin, hundën, shputat dhe prapa gjunjëve të foshnjës, pak para ekspozimit të tij në diell.

Kremi i diellit për bebe Heliodor vepron menjëherë dhe kërkon një sasi të vogël por të mjaftueshme për të mbuluar të gjithë sipërfaqen e lëkurës së bebes në fytyrë dhe në trup.

Additional information

Brand: