Herbion Shurup Gjethe Delli

L312

Shurup me gjethe delli, produkt bimor mjekesor i cili keshillohet per trajtimin e kolles se thate dhe irrituese, qe shoqeron semundjet e rrugeve te siperme te frymemarrjes

 

Per femije mbi 4 vjec dhe te rritur