Sale

Holland & Barrett Ashwagandha 500mg x 30 Capsules

L1,530

Holland & Barrett Ashwagandha mbështet relaksimin dhe kontribuon drejt mirëqenies së përgjithshme. Ashwagandha është një bime adaptogjene me përfitime të shumta shëndetësore, ajo është përdorur në praktikën natyrore për mbi 3000 vjet.

Mbështet Relaksimin mendor dhe fizik
Kontribuon në mirëqenien e përgjithshme
I përshtatshëm për dietat vegane dhe vegjetariane

Njihet ndryshe si xhinsengu indian

Perdorimi, 1 kapsule ne dite pas ushqimit

Additional information