Sale

Holland & Barrett Cold Pressed Evenening Primrose Oil X 60 Capsules

L2,700

Çfarë është ky suplement?

Vaji i Eveneing Primrose nga Holland & Barrett siguron acidet yndyrore Acid Linoleik (LA) dhe Gamma Linoleic Acid (GLA). Me vitaminë B6 të shtuar, e cila kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal. Këto kapsula ndihmojnë për të mbështetur shëndetin e grave.

Vitamina B6 ndihmon në rregullimin e aktivitetit hormonal
Kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak

Perdorimi, 1 kapsule ne dite

Additional information