Holland & Barrett Ginkgo Biloba 120mg 30 Capsules

L790

Suplementi Holland & Barrett Ginkgo Biloba kanë forcë maksimale – të standardizuara për të përmbajtur 24% glikozide flavone Ginkgo. Ju duhet vetëm të merrni një në ditë për të filluar të shijoni përfitimet shëndetësore të Ginkgo Biloba.

Ndihmon në mbështetjen e funksionit të trurit
Ndihmon në mbështetjen e kujtesës me moshën
I përshtatshëm për Vegjetarianët dhe Veganët
Cilat janë përfitimet e Ginkgo Biloba?

Pema e Ginkgo Biloba, e njohur gjithashtu si flokët e vajzërisë, rritet në Kinë dhe është përdorur për mijëra vjet. Gjethet e xhinko përdoren për të bërë ekstraktin modern të Ginkgo Biloba që ne përdorim, i cili lidhet me shumë pretendime shëndetësore, duke përfshirë fokusin mendor, kujtesën, performancën njohëse dhe qarkullimin e gjakut.
Ginkgo Biloba përmban nivele të larta fitokimike, si terpenoidet dhe flavonoidet. Është treguar se kontribuon në qarkullimin normal të gjakut nëpër trup.
Duke qenë se Ginkgo Biloba kontribuon natyrshëm në qarkullimin e shëndetshëm të gjakut rreth trupit, ai mund të mbështesë performancën e trurit, duke përfshirë fokusin mendor, kujtesën

Perdorimi, 1 kapsule ne dite me ushqimin

 

Additional information