Holland & Barrett Magnesium 375mg x 30 Tablets

L790

Mbështet mirëmbajtjen e kockave dhe muskujve normalë
Kontribuon në reduktimin e lodhjes –
I përshtatshëm për Vegjetarianët dhe Veganët

Perdorimi, 1 tablete ne dite me ushqimin

Additional information