Holland & Barrett Magnesium Citrate 300mg x 90 Tablets

L990

Magnesium citrate

Tabletat Holland & Barrett Magnesium Citrate  kontribuojnë në ruajtjen e kockave dhe muskujve normalë, si dhe në reduktimin e lodhjes

Mbështet mirëmbajtjen e kockave dhe muskujve
Kontribuon në reduktimin e lodhjes
I përshtatshëm për Vegjetarianët dhe Veganët

Cilat janë përfitimet e këtij suplementi?

Magnezi kontribuon në një metabolizëm normal që jep energji, në funksionimin normal të sistemit nervor, në ekuilibrin e elektroliteve, në sintezën normale të proteinave dhe në funksionin normal psikologjik. Magnezi gjithashtu ka një rol në procesin e ndarjes së qelizave.
Magnezi kontribuon në funksionimin normal të muskujve dhe në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë, si dhe në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes.

Magnezi ne kete suplement gjendet ne formen e kripes citrat magnezi, i cili ka nje ndikim ne permiresimin e levizshmerise se zorreve duke lehtesuar konstipacionin

 

Perdorimi, deri ne 3 tableta ne dite, pas ushqimit

Magnesium Citrate 100mg : Permbajtja e 3 tabletave: %NRV*
Magnesium 300mg %NRV: 80%
*NRV = Nutrient Reference Value

 

Additional information