Holland & Barrett Selenium 200mcg x 120 Tablets

L990

Tabletat Holland & Barrett Selenium janë ideale për ata që kërkojnë të plotësojnë seleniumin kur është e vështirë për t’u marrë përmes dietës. Seleni kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në ruajtjen normale  te flokëve dhe thonjve.

Kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar
Mbështet mirëmbajtjen e flokëve dhe thonjve
I përshtatshëm për Vegjetarianët dhe Veganët

Cilat janë përfitimet e këtij suplementi?

Selenium është një mineral gjurmë, i përdorur nga trupi për funksione të ndryshme si mbajtja e funksionit normal të tiroides, kontribuimi në funksionimin normal të sistemit imunitar, mirëmbajtja e flokëve dhe thonjve normalë dhe mbrojtja e qelizave nga stresi oksidativ. Ai gjithashtu mbështet funksionet e trupit si ndihma me spermatogjenezën normale.

 

Perdorimi, 1 tablete ne dite me ushqimin

Free from:
No Artificial Colours, Flavours or Sweeteners. No Preservatives. No added Sugar or Salt. No Starch, No Corn, No Milk, No Lactose, No Soya, No Gluten, No Wheat, No Yeast, No Fish, No Porcine.

 

Additional information