Sale

Holland & Barrett Skin, Hair & Nails Formula x 90 Tablets

L1,170

Suplement me 24 Ingredient Aktiv per mbeshtetjen e shendetit te Flokut, Lekures dhe Thonjve

Formula Holland & Barrett Skin, Hair & Nails përmban 24 përbërës aktivë duke përfshirë Zink, Biotinë dhe Selen; kjo formulë mbështet lëkurën, flokët dhe thonjtë

24 Përbërës aktivë
Mbështet lëkurën, flokët dhe thonjtë e shëndetshëm
I përshtatshëm për vegjetarianët

Cilat janë përfitimet e këtij suplementi?

Biotina gjendet në shumicën e suplementeve më të mira për rritjen e flokëve; është një vitaminë B që kontribuon në ruajtjen e flokëve dhe lëkurës normale – duke ndihmuar në mbajtjen e tyre të shëndetshme. Niacina, e njohur edhe si vitamina B3, është një vitaminë e tretshme në ujë që miremban lëkurën e shendeteshme  dhe funksionin normal të mukozave.

Vitamina C është thelbësore për prodhimin e kolagjenit, i cili mund të gjendet në flokët, lëkurën, thonjtë, kockat, kyçet dhe shumë pjesë të tjera të trupit. Ndërsa zinku ndihmon për të mbështetur flokët dhe për të mbajtur funksionimin e gjëndrave të yndyrës që rrethojnë folikulat; është e rëndësishme që të marrim mjaftueshëm zink nëpërmjet dietës sonë ose suplementeve për shëndetin e lëkurës dhe flokëve.
Seleni është një mineral thelbësor që nuk mund të prodhohet nga trupi dhe duhet të merret përmes dietave tona ose suplementeve. Ky antioksidant mund të ndihmojë në ruajtjen e thonjve dhe flokëve të shëndetshëm duke ndihmuar trupin të shpëtojë nga radikalet e lira dhe duke ndihmuar funksionin e vitaminës C.

 

Perdorimi, 1 tablete ne dite preferohet me ushqimin

Nutritional Information

 

Each 1 Tablet(s) contains
Vitamin D 5.00µg (200 I.U.)100%
Vitamin E 12.00mg α-TE (17.88 I.U.)100%
Vitamin B1 4.00mg 364%
Vitamin B2 2.00mg 143%
Niacin 9.00 mg-NE 56%
Pantothenic Acid 18.00mg 300%
Vitamin B6 5.00 mg 357%
Folic Acid 200.00µg 100%
Vitamin B12 10.00µg 400%
Biotin 200.00µg 400%
Vitamin C 60.00mg 75%
Magnesium 56.25mg 15%
Iron 14.00mg 100%
Copper 1000.00µg 100%
Iodine 200.00µg 133%
Zinc 15.00mg 150%
Manganese 0.50mg 25%
Selenium 105.00µg 191%
Chromium 20.00µg 50%
L-Methionine 25.00mg**
L-Glycine 25.00mg**
Grapeseed Extract (Vitis Vinifera)(20:1 extract, equivalent to 400.00mg Grapeseed 20.00mg**
N-Acetyl L-Cysteine 10.00mg**
Beta Carotene 1.00mg**
*NRV = Nutrient Reference Value**No NRV Established

Additional information