Sale

Holland & Barrett Soya Isoflavones x 120 Capsules

L1,791

Kapsula me permbajtje te Izoflavoneve nga Soja

Çfarë është ky suplement?

Kapsulat  Holland & Barrett Soya Isoflavones me Vitaminë B6 për të ndihmuar në rregullimin e aktivitetit hormonal. Bima e sojës është rritur prej shekuj në Azi për një sërë përfitimesh ushqyese; soja është një përbërës ushqimor gjithnjë e më popullor në ditët e sotme, megjithatë përfitimet e saj mund të nxirren dhe merren si një shtesë e fuqishme natyrore.

Kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal
I përshtatshëm për Veganët

Cilat janë përfitimet e këtij suplementi?

Izoflavonet e sojës janë një familje lende aktive natyrale që gjenden në sojë, qiqra dhe bishtajore të tjera, duke u njohur me emrin – Fitoestrogjene. Kapsulat izoflavone të sojës me cilësi të lartë, përmbajnë gjithashtu Daidzein aktiv, Genistein, plus izoflavone të tjera – si dhe vitaminë B6 e cila kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal.

Perdorimi, 2 Kapsula ne dite me ushqimin

Free from:
No Artificial Colours. Flavours or Preservatives. No added Sugar, Sweetener or Salt. No Corn. No Porcine. No Yeast.

Nutritional Information

 

Each 2 Capsule/capsules contains
Vitamin B6 0.42mg 30%
Soya Isoflavones 1500.00mg **

 

 

Additional information