Holland & Barrett Spirulina 500mg x 60 Tablets

L990

Përmban 500 mg Spirulina ne nje tablete
Spirulina është një algë blu/jeshile që përmban enzima bimore
I përshtatshëm për vegjetarianët dhe veganët
Spirulina është një lloj i njohur i algave blu/jeshile që mund të gjendet në oqeanet dhe liqenet e botës. Spirulina përmban enzima bimore. Enzimat janë molekula proteinike që janë pjesë përbërëse e shumë sistemeve brenda trupit. Për shkak të popullaritetit të saj si një burim ushqimi krejtësisht natyral, Spirulina perdoret si suplement dhe cilesohet si nje superfood. Këto suplemente janë të përshtatshme për veganët dhe vegjetarianët.

Perdorimi, 3 here ne dite nga 3 tableta gjysme ore para ushqimit

Free from:
No Artificial Colours, Flavours or Sweeteners. No Preservatives. No added Sugar or Salt. No Starch, No Corn, No Milk, No Lactose, No Soya, No Gluten, No Wheat, No Yeast, No Fish, No Porcine.

Additional information