Sale

Holland & Barrett Teen Multivitamins + Omega3 x 60 Gummies

L1,620

Multivitamina dhe Omega 3 per femije mbi 11 vjec

Tabletat gomoze Holland & Barrett Teen Multivitamin + Omega3 ofrojnë një mënyrë të thjeshtë për të marrë të trembëdhjetë vitaminat – plus acidet yndyrore omega – tek adoleshentët në rritje, për të mbështetur shëndetin dhe mirëqenien e përditshme. Multivitaminat tona të formuluara posaçërisht për adoleshentët janë me shije limoni, te përshtatshme për fëmijë mbi 11 vjeç

Multivitamina me Omega 3
Mbështet shëndetin dhe mirëqenien
I përshtatshëm për Vegjetarianët dhe Veganët

 

Cilat janë përfitimet e këtij suplementi?

Është e rëndësishme të mbajmë mendjen dhe trupin tonë të ushqyer me lëndët ushqyese të nevojshme për të punuar sa më mirë. Përmban të trembëdhjetë vitaminat thelbësore, Multivitamina jonë është formuluar për t’u dhënë adoleshentëve gjithçka që u nevojitet për të ndihmuar në mbështetjen e kockave dhe muskujve të shëndetshëm, një sistem imunitar që funksionon mirë dhe një tru të shëndetshëm. Si dhe mbështet shëndetin e syve dhe lëkurën e shëndetshme.
Të rëndësishme për metabolizmin që prodhon energji, vitaminat B ndihmojnë trupin tonë të shndërrojë ushqimin që hamë në burim energjie. Kjo është arsyeja pse ne jemi siguruar që të gjitha ato vitamina të rëndësishme B të jenë të paketuara në suplementin tonë të multivitaminës për adoleshencë
Acidet yndyrore omega gjenden përgjithësisht në vajra, peshq të caktuar dhe arra – Omega 3 është një yndyrë e shëndetshme që ndihmon trupin në mënyra të ndryshme. DHA është një lloj omega-3 që ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të trurit dhe shikimit – me një dozë ditore prej 250 mg DHA.

 

Perdorimi, 2 tableta ne dite, te pertypen me ushqimin

Per Serving: 2 tablete 
perserving Amount
Vitamin B1 1.10 mg
Flaxseed Oil 240.00 mg
Folic Acid 200.00 µg
Vitamin C 80.00 mg
Vitamin K 75.00 µg
Biotin 50.00 µg
Niacin 16.00 mg NE
Vitamin E 12.00 mg α-TE
Pantothenic Acid 6.00 mg
Vitamin D 5.00 µg
Vitamin B12 2.50 µg
Vitamin B6 1.40 mg
Vitamin B2 1.40 mg

Additional information