Holland & Barrett Turmeric 500mg Joint Health x 90 Capsules

L790

Kapsulat Holland & Barrett Turmeric janë një shtesë ushqimore  natyrale që mbështet shëndetin dhe fleksibilitetin e kyçeve.

500 mg shafran i Indisë me cilësi të lartë
Mbështet shëndetin dhe fleksibilitetin e kyçeve

Perdorimi, 1 kapsule ne dite me ushqimin

 

Additional information