SKU: PH0089

Hydrolites + Vit C 500Mg Eferveshente Power Of Nature

L1,800

Suplement me përmbajtje elektrolitësh në paketim me vitaminën C 500 mg

Përmbajtja: 1. Hydrolytes përmban: Na 263mg / K 200mg / Cl 195mg / Mg 50mg / Ca 50mg, acid citric, desktrozë, karbonat hidrogjen sodik, karbonat kaliumi, klorid sodium, inulinë, karbonat magnesium, karbonat kalçiumi, aromë limoni, aromë limoni jeshil, sakarinë. Nuk permban: gluten, laktozë dhe konservantë sodike, fosfat riboflavin ( vitaminë B 2). 2. 2. Vitaminës C. Përbërësit:Acid askorbik, acid citrik, sodium hidrogjen karbonat, sorbitol, inulinë, shije portokalli, pluhur nga rrënjët e panxharit, glikozide steviol, acesulfam K, betakaroten. Nuk përmban: sheqer, laktozë, gluten, konservantë dhe ngjyrues artificial Përdorimi : 1.Hydrolytes: 1 deri në 2 tableta në ditë, të tretura në një gotë ujë, para ushqimit, si një suplement ushqimor. 2.Vitamina C Të rriturit marrin 1 tabletë në ditë të tretur një gotë uji para ushqimit si suplement ushqimor.

Additional information