SKU: HB0120

Immunity Support Vit C&D Selenium & Zinc Capsula Holland & Barrett

L990

Kapsulat Holland & Barrett Advanced Immunity përmbajnë vitaminat C dhe D, selenium dhe zink, plus hudhër, Turmeric (shafran te Indisë) dhe Shilajit. Kapsulat ju sigurojnë vitamina dhe minerale esenciale që mbështesin imunitetin, plus lende aktive te fuqishme natyrale që kontribuojnë në mbështetjen e sistemit imunitar.

Formula esenciale për mbështetjen e imunitetit
Përmban lende me origjine natyrale
I përshtatshëm për vegjetarianët

Cilat janë përfitimet e këtij suplementi?

Është e rëndësishme që sistemi juaj imunitar të funksionojë pa probleme, mund t’ju mbrojë nga faktorët e brendshëm dhe të jashtëm që mund të rezultojnë t’ju bëjnë keq; Vitamina C, Vitamina D dhe Zinku të gjitha kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.
Ky suplement ushqimor imunitetit përmban gjithashtu hudhër, shafran të Indisë dhe Shilajit.  Hudhra ndihmon në mbështetjen e sistemit mbrojtës të trupit.
Seleni është një antioksidant, që do të thotë se ndihmon në mbrojtjen e qelizave dhe indeve tona nga dëmtimi i shkaktuar nga një tepricë e radikaleve të lira. Seleniumi dihet se kontribuon gjithashtu në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Lista e plote e ingredienteve, Turmeric Root Powder (Curcuma longa), Vitamin C (L-Ascorbic Acid), Capsule shell (Hydroxypropyl Methylcellulose), Shilajit Extract (Asphaltum punjabianum), Zinc Bisglycinate, Garlic Extract (Allium sativum. L), Rice Flour, Anti-Caking Agents (Magnesium Stearate, Silicon Dioxide), Vitamin D (Cholecalciferol), Sodium Selenite.

Cdo Kapsule Permban
Vitamin D 10 g (400 I.U.)
Vitamin C 150mg
Zinc 15mg
Selenium 100.00µg 182%
Turmeric 250mg
“Shilajit Extract (Asphaltum Punjabianum) (6:1 extract, equivalent to 600.00mg Shilajit)” 100.00mg **
“Garlic Extract (Allium Sativum. L) (100:0 extract, equivalent to 5000.00mg Garlic)” 50.00mg **

Perdorimi, 1 kapsule ne dite me ushqimin

Informacion këshillues:
Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni ndonjë medikament ose jeni nën mbikëqyrjen mjekësore, ju lutemi konsultohuni me një mjek ose profesionist të kujdesit shëndetësor përpara përdorimit. Ndërprisni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek nëse shfaqen reaksione të padëshiruara. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse kutia eshte e demtuar dhe mungon shtresa mbyllese ne kapak.

 

Additional information