Sale
SKU: PHL33

Influgrip Bustina Per Gripin

L1,350

Bustina me permbajtje natyrale per te lehtesuar shenjat e gripit

Influgrip është një suplement ushqimor që përmban një përzierje unike të zinkut dhe ekstrakteve të titruar të Boswellia serrata dhe KalmCold (ekstrakti Andrographis paniculate). KalmCold është i vetmi ekstrakt i standardizuar i A. paniculata > 30% në andrografolide dhe i përbërë nga shtatë bioaktive të ndryshme, i testuar klinikisht në mbi 400 individë me simptomat më të zakonshme të ftohjes, rezultatet e të cilit tregojnë një reduktim në kohëzgjatjen dhe ashpërsinë e simptomave.

Influgrip kontribuon në funksionalitetin e traktit të sipërm të frymëmarrjes dhe mbështet mbrojtjet natyrore të trupit falë Kalmcold. Për më tepër, Influgrip përmban një ekstrakt të Boswellia serrata, i cili mbështet funksionimin e kyçeve.

Influgrip nuk ka efekte anesore

Influgrip keshillohet si nje shtese ushqimore per permiresimin me te shpejte te simptomave te gripit ose ftohjes

Keshillohet perdorimi i 1-2 bustinave ne dite, nje ne mengjes dhe nje ne darke te tretura ne uje

 

Additional information

Madhësia: