Sale
SKU: innopea

Innopea 15 Bustina INNventa

L1,350

INNOPEA indikohet ne:
Dhimbje akute dhe kronike që ndodhin si pjesë e sëmundjeve të sistemit nervor qendror: goditje në tru, dëmtime të shtyllës kurrizore, mielopati, sklerozë të shumëfishtë, sëmundja e Parkinsonit, demenca e Alzheimerit dhe sëmundje të tjera neurodegjenerative.
Dhimbje akute dhe kronike që ndodhin si pjesë e sëmundjeve të sistemit nervor periferik: polineuropatia, nevralgjia dhe radikulopatia, infiltrimi nervor i kancerit, ngjeshja nervore, diabeti.
Sëmundje inflamatore kronike (artriti reumatoid, osteoartriti)
Çrregullimi i gjumit.

Permban

Levagen *formule e patentuar i palmitoylethanolamide dhe kompleks vitaminash B1, B6 dhe B12

Përdorimi: 1-2 bustina në ditë direkt ne gojë ose mund të tretet në ujë.

 

Additional information

Brand: