Innovag 7 Ovula

L1,650

Ovulat Vaginale Innovag me veprim mbrojtes, rigjenerues dhe qetesues, rekomandohen per trajtimin dhe parandalimin e vaginozes dhe vaginitit bakterial dhe mykotik. Fale pranise se nje ekstrakti natyral te pasur me polifenole nga Propolisi, acidi laktik dhe acidi hialuronik