Sale
SKU: inogyn

Inogyn 20 Tableta

L2,745

D-Chiro-Inositol është një variant tjetër i Inositolit, i cili kryen rolin e mesazherit dytësor të insulinës duke rregulluar metabolizmin e glukozës dhe për pasojë normalizimin e nivelit të sheqerit në gjak.
Myo-Inositol është një molekulë e prodhuar nga trupi ynë i pranishëm edhe në ushqime të caktuara. Roli i tij fiziologjik është të monitorojë reagimin e trupit ndaj hormoneve të ndryshëm si insulina dhe FSH (hormoni stimulues i folikulit). Marrja e vazhdueshme në organizëm e myo-inositol mund të jetë e dobishme në normalizimin e aktivitetit metabolik dhe hormonal të femrave që vuajnë nga PCOS (sindroma polycistike ovariane).
Mangani është një mineral i rëndësishëm, i cili luan rol në përftimin e formës aktive të D-Chiro-Inositol.

Additional information

Brand: