Sale

Kerastase Elixir Ultime L’Huile Rose 100ml

Original price was: L5,120.Current price is: L4,608.

I mbushur me një kombinim të jashtëzakonshëm të ekstraktit të çajit Imperial; flavoide me përqëndrim të lartë dhe ekstrakt çaji të bardhë për të rritur thellësinë e vërtetë të ngjyrës, vaj Camellia; që zbut flokët për një shkëlqim të parezistueshëm dhe vaj Marula; për të sjellë lëndë ushqyese aktive që i nevojiten flokëve. Flokët ushqehen thellë me mbrojtje të lartë ndaj nxehtësisë deri në 230° . Pajis flokët me një aureolë aromatike tërheqëse dhe shkëlqim.

Aplikoni 1-2 spray ne gjatesine e flokeve. Pa shpelarje. Mund te vazhdoni me tej me stilimin

Additional information

Brand: