Sale

Kerastase Nutrive Beautifying Detangling Blow Dry Mist

Original price was: L5,400.Current price is: L4,860.

Lotion Thermique nga Kérastase është një locion zbutës për mbrojtjen termike të flokëve te thate dhe te dobet.

 

Per te perdorur:
HAPI 1: Spërkateni mjegullën seksion pas seksioni nëpër flokë të lagur të tharë me peshqir.
HAPI 2: Vazhdoni me tharjen ose tharjen në ajër.

Në rast kontakti me sytë, shpëlajini ato menjëherë dhe tërësisht. Nëse shfaqet acarim, zvogëloni shpeshtësinë e përdorimit.

Lotion Thermique mund të përdoret pas larjes dhe trajtimit të flokëve me gamën Nutritive.

Përbërësit: Aqua/Ujë/Eau, Niacinamide, Polyquaternium-37, Propylen Glycol Dikaprilat/Dikaprat, Acid limoni, Polisorbat 20, Kuaternium-87, Alkool Stearil, Vaj Soje Glicine/Vaj Soje Glicine/Vaj Soje Glikolient, Klorid natriumi, Klori, Klorid i sodiumit, Klorid sodium, Klorid, Klorid, Klorid natriumi, -1 Trideceth-6, Panthenol, Askorbil Glukozid, Butilen Glikoli, Candelilla Cera/Candelilla Wax/Cire De Candelilla, Propylen Glycol, Linalool, Hydroksicitronellal, Izopropil Alkool, Oleate Sorbitan, Benzil Alicilate Clicolinnail, Benzyl-Candelil, 1, Benzyl-Candeliln, Citronellol, Proteina e Hidrolizuar e Grurit, Alfa-Izometil Jonon, Kumarina, Proteina e Hidrolizuar e Misrit, Proteina e Hidrolizuar e Sojës, Limonen, Ekstrakt i Rrënjës së Iris Florentina, Fenoksietanol, Parfum/Aromë.

 

 

Additional information

Brand: