Sale
SKU: kerastase015

Kerastase Specifique 42 Ampoules 6ml

L22,725

Ampula kunder renies se flokut

Permbajtja Aminexil 15.000 PPM, Vitamin PP, Arginine, Gluco-Lipid GL®, Complexe AOX, Rhamnose

 

Rekomandimi per perdorim, Ne floke te thare me peshqir, aplikoni nje ampule dhe mos e shpelani flokun. Mund te vazhdoni me stilime te tjera te tij.

Rekomandohet perdorimi i tre ampulave ne jave, per 6 jave rresht perdorimi

Benefitet e produktit jane, Forcim i flokut, volum, hidratim, ushqyerje dhe stimulim per folikujt e rinj

 

Additional information

Brand: