Klavunat 625mg x 15 Tableta Atabay

Klavunat 625mg Tableta te veshura me film

Distributor FarmaNet

Lenda aktive, amoxicilin dhe acid klavulonik (co-amoxiclav)

Kategoria, Bar me Recete

Ky produkt Nuk eshte per shtije Online

Additional information

Brand: