Kool Patch Mix x 6 Cope

L750

Kool patch eshte nje patch mjekesor me xhel ftohes per reduktimin e temperatures se trupit

Nuk permban medikament, vepron shpejte dhe eshte i lehte per tu perdorur

I pershtatshem per te porsalindur dhe te rriturit

Ngjitet ne lekure dhe nuk le gjurme

Heq shqetesimet tek femijet pas vaksines

Ka efekt te gjere ne dhimbje koke, dhimbje dhemballe, migrene, djegie lokale nga dielli dhe mbinxehje, ndrydhje te muskujve dhe nyjeve

Zevendesohet pas 4 oresh