Sale

Lactorepens 20 Tablets

Original price was: L2,350.Current price is: L2,115.

Lactorepens eshte nje suplement ushqimor i bazuar ne Serenoa Repens dhe BearBerry i dobishem per mbeshtetjen e kullimit te lengjeve te trupit dhe funskionalitetin e sistemit urinar. Serenoa Repens gjithashtu kontribuon ne funksionalitetin e prostates

Prania e Lactobacilluscoagulans pasuron formulimin e Lactorepens

Udhezime per perdorim, rekomandohet nji tablete ne dite