Sale

Laica Ngrohes Dixhital Biberonash Dhe Ushqimesh Per Beba

L5,571

Perpara se ta perdorni per here te pare pajisjen tuaj, vendoseni ne nje vend te sheshte dhe hidhni 20ml uje te ftohte ne vasketen perkatese duke perdorur enet mbajtese. Vendosni koshin e biberonave dhe te eneve ne unazen e koshit. Vendoseni ne prize menjehere, ndizet tek POWER. Mos e ndizni nese pajisja nuk ka uje ne vaskete. Shtypni butonin ON dhe mund te zgjidhni kohen e ngrohjes duke perdorur butonat lart dhe poshte, pas 3 min shtypni butonin O/I

Ndizet tek Heat dhe ekrani tregon numerimin mbrapsht te minutave dhe sekondave. Pas tre sinjaleve akustike pajisja fiket automatikisht

Pas ftohjes hiqni te gjithe pjeset dhe largoni ujin e tepert dhe fshijeni me nje pecete

Pajisja eshte gati per perdorim

Pasi te konfirmoni qe enet qe do te te perdorni mund te zihen! Shpejtesia e ngrohjes se qumshtit ose ushqimit per bebe varet nga kushtet e ruajtjes dhe permasave te eneve. Referojuni tabeles perkatese te temperatures ne manualin e perdorimit.

Additional information

Brand: