Leviker 30 Tableta

L3,250

Zgjidhje natyrale per te ndihmuar funksionet e melcise

Leviker® është një shtesë ushqyese me bazë natyrore që përbëhet nga ekstrakti i standardizuar i Prunus mume. Ky superfrut, i njohur edhe me emrin kajsia Japoneze, është përdorur tradicionalisht në mjekësinë popullore aziatike për vetitë e tij hepatoprotektive dhe antioksidante.

Leviker® siguron një nivel të standartizuar të acideve oleanolike dhe ursolike, dy lëndë bioaktive natyrore të pranishme tek Prunus mume, si dhe të kolinës.

Leviker® promovon funksionet normale të mëlçisë dhe ndihmon metabolizmin normal të lipideve.

Përbërësit ushqyes: Për 1 tabletë
Ekstrakt i standardizuar i
Prunus mume 150 mg
Kolinë 82.5 mg

Kolina kontribuon në metabolizmin normal të lipideve.
Kolina kontribuon në ruajtjen e funksioneve normale të mëlçisë.
Përmban ëmbëlsues.

Doza e rekomanduar ditore e Leviker® është 1 tabletë në ditë e shoqëruar me një gotë ujë, preferohet të merret gjatë vaktit të mëngjesit.
Kohëzgjatja e trajtimit është 3 muaj.