Sale

Lierac Body Sculpt The Firming Bust Gel 75ml

L3,560

Lierac Body Sculpt The Firming Bust Gel është një zgjidhje e sofistikuar për kujdesin e lëkurës, e krijuar posaçërisht për zonat delikate të bustit dhe dekoltesë. Ky xhel ofron efekte të menjëhershme forcuese dhe tonifikuese, duke ofruar mbështetje për gjoksin dhe dekoltenë, duke zbutur njëkohësisht linjat e imta dhe rrudhat. Me 95% të përbërësve të tij me origjinë natyrale, ky xhel është pasuruar me kompleksin Bust-Sculpt, që synon korrigjimin e rënies së lëkurës dhe forcimin e gjoksit. Ky kompleks përfshin, nga njëra anë, një biopolimer tensor që jep një efekt shtytjeje të menjëhershme. Ndërkohë, ekstrakti i manaferrës ofron një veprim mbushës që ristrukturon lëkurën.

Tekstura e saj krijon një efekt të “lëkurës së dytë” që shtrëngon dhe zbut menjëherë lëkurën e bustit. Në përmbledhje, ky xhel ofron një zgjidhje për çdo grua që kërkon një zonë më të fortë dhe më të tonifikuar të bustit dhe dekoltesë. Formula e tij natyrale dhe efektet e dukshme e bëjnë atë një domosdoshmëri në rutinën e kujdesit të lëkurës së atyre që kërkojnë të përmirësojnë pamjen e bustit të tyre, duke siguruar që lëkura të mbetet e lëmuar, e fortë dhe rinore.

Karakteristikat

Tekstura: xhel;
Çështjet e lëkurës: qëndrueshmëria e bustit;
Koha e aplikimit: mëngjes dhe mbrëmje;
Mosha: 18+;
Lloji i lëkurës: të gjitha llojet e lëkurës;
Përfitimet kryesore: rrit qëndrueshmërinë e bustit, rikonfirmon dhe tonifikon lëkurën, zbut linjat e imëta dhe rrudhat, ofron një efekt të menjëhershëm shtytjeje, ka një veprim mbushës;
Formuluar pa: përbërës me origjinë shtazore, fenoksietanol, PEG, silikone.
Përbërësit kryesorë

Një biopolimer tensor siguron një efekt zbutës dhe ngritës në lëkurë për një efekt të menjëhershëm shtrëngues “push-up”;
Ekstrakti i manaferrës stimulon prodhimin e kolagjenit I për të siguruar një veprim “si mbushës” në vëllimet e gjoksit. Përveç kësaj, ajo stimulon mekanizmat e adipogjenezës dhe lipogjenezës.
Përdorimi
Aplikoni Lierac Body Sculpt The Firming Bust Gel duke përdorur masazhe “figura 8” në të gjithë vijën e qafës deri te shpatullat dhe bazën e qafës.

Additional information

Brand: