Sale

Lierac Homme New Deo 48H *50ML

L1,125

Deodorant rrollon anti-prespirant

Deodorant në trajtë rollon me veprim 3 në 1: antiprespirant – 48 orë efektshmeri – nuk lë njolla në rroba.
Veprim anti prespirant deri në 48 orë dhe lë një ndjesi freskie në lëkurë pa lënë njolla në rroba.
Aromë mashkullore me nota mandarine dhe erëza aromatike.
91% përbërës me origjinë natyrale

Përmbajtja:

Tulipan i zi – veprim forcues
Sichuan berry – qetësues
Mënyra e përdorimit:
Aplikohet në pjesën e sqetullave në lëkurë të thatë.

Additional information

Brand: