SKU: AC0883

Lime Per Thembrat Scholl

L1,010

lime per thembrat

Limë për heqjen e lëkurës së trashur • E përshtatshme për eleminimin e plotë dhe të sigurt të lëkurë së trashur dhe të akumuluar

Additional information

Brand: