LipineRve 300mg, 20 Capsula

L2,926

Acidi R-alpha njihet per aktivitetin e tij antioksidant dhe neuroprotektiv. Ka efektivitet te larte dhe efekt te shpejte.

 

Perdorimi

Merret nje kapsule ne dite me stomakun bosh, 1 ore para buke ose 2 ore pas buke